Fredericia Business House vil skabe rum for innovation, netværk og iværksætteri. Derfor tilbyder Fredericia Business House de bedste faciliteter og den bedste service, så vi kan skabe rammen for en succesfuld virksomhed – med plads til at vokse.

Du har måske læst gode bøger om at starte virksomhed, eller hørt om andres erfaringer? Du sidder måske og tænker på om, du skal sidde hjemme, eller arbejde fra i svigerfars garage?  Og det er der intet galt i. Flere dygtige iværksættere er startet sådan – selv Steve Jobs. Men Fredericia Business House gør det så let, at det ikke er til at sige nej til.

Vores vision er at skabe rammerne, der gør det lækkert for dig og ikke mindst let for dig at vælge Fredericia Business House frem for hjemmekontoret.

På baggrund af vor store passion for at skabe et rum, hvor virksomheder i forskellige brancher kan netværke, udvikle koncepter og arbejde tæt sammen, er vor vision:

  • At sikre dig et enestående kontor med plads til arbejde og udvikling.
  • At kreere faciliteter, hvor virksomheder frit kan netværke.
  • At udvikle et netværk henvendt til uddannelsesinstitutioner samt rådgivere i nærområdet.
  • At tilbyde moderne kontorfaciliteter i et innovativt Business House, hvor servicen er i top.

Fredericia Business House arbejder for at udvikle rum for succes. Så simpelt kan det siges. Vi arbejder derfor hele tiden med at forbedre os, udvikle kontormiljøet, så det giver inspiration til dig og din virksomhed.

 

Se hvorfor du skal vælge et kontor hos os